Tilbakemeldinger

Her vil dere finne tilbakemeldinger fra personer som har vært å besøkt vår flotte leilighet.

 

Tilbakemelding fra Trude Moastuen mm.

Vi er kjempe fornøyd med oppholdet.

Leiligheten stod til forventningene, renholdet var tipp topp når vi kom. Beliggenheten i forhold til strand, restauranter og marked var også bra. Område rundt bassenget var reint og fint til enhver tid.
Gjestfriheten på di rundt der var overveldene, vi følte oss godt tatt vare på rundt der.
Så dette er absolutt en plass vi vil anbefalle andre og reise til, og spesielt med tanke på og ha med seg små barn.
Det var så rolig og fint rundt der så det var helt topp i forhohold til barn.

Sjansene for og komme tilbake er store…..

tusen takk…..

mvh hilsen Trude Moastuen og en gjeng fornøyde barn og voksene…..

 

Tilbakemelding fra Kirsti Sandland m/fam

Me leide leiligheten i veke 41 i 2013.Me var veldig spente før me reiste. Ingen av oss hadde vore i Tyrkia før, og me hadde bare reist på charter turar tidlegare. Sidan me alltid reiser 2 familiar saman hadde me lyst til å bu i ein stor leilighet med plass til oss alle. Me bestilte henting på flyplassen gjennom Tyrkia invest. Dei tok oss til døra. Leiligheten sto absolutt til forventningane. Den er både finare og større enn den ser ut på bilda. God plass til alle både til måltida, og på kvelden. Nok varmt vatn til alle. Bassengområdet er ikkje kjempestort, men me hadde det nesten for oss sjølv. Leiligheten ligg litt utanfor Side, i Everenseki. Der er det nok av både restauranter, apotek, optiker og shopping. Det er bare eit par minutt å gå til bussen som går inn til Side. Me tenkte Tyrkia var omtrent som Egypt, at ein blir dradd inn i butikkar og restauranter. I Everenseki var dei veldig lite pågåande. Side er ein hyggeleg liten by. Litt meir pågåande der, men absolutt ikkje som Egypt. Me var heldige med været. Varmt og godt på dagen, men god sovetemperatur på natta. Stranda ligg 10-15 minutt gange frå leiligheten.

Kirsti Sandland m/fam

 

Omtale fra Silje Ø.

Leiligheten er helt nydelig med tanke på utforming og planløsning.
Før vi reiste, så vi litt på Evrenseki på google map, og regnet med at Leiligheten lå litt «øde». Men, der tok vi fryktelig feil, det var handlegater og restauranter bare et par hundre meter fra leiligheten uten at dette hørtes fra leiligheten.

Vi var 8 Stk som reiste hvor 4 Stk var små barn, vi storkoste oss og kan mer enn gjerne anbefale dette!

Silje Økstad